Uvjeti poslovanja

Internet stranice www.dostavapiva.com su u vlasništvu tvrtke Donicum bar j.d.o.o. (u daljnjem tekstu dostavapiva.com). Uvjeti poslovanja vrijede za registrirane korisnike. Registrirani korisnik (u daljnjem tekstu korisnik ili registrirani korisnik) može postati svaka punoljetna osoba koja je potpuno poslovno sposobna i koja prihvaća uvjete poslovanja dostavapiva.com. Prilikom prvog upisa potrebno se registrirati i pritom ispuniti sva tražena polja istinitim podacima. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje svojom registracijom. Korisnik je dužan brinuti se o sigurnosti svoje korisničke lozinke i povremeno je mijenjati. Dostavapiva.com ne odgovara za slučajeve zlouporabe korisničke lozinke, ali će odmah nakon što korisnik javi o vjerojatnoj zlouporabi, odgovarajuće postupiti.

Registrirani korisnik ima sljedeća prava:

  • kupovati artikle na stranicama www.dostavapiva.com
  • koristiti stranice www.dostavapiva.com u dobroj vjeri i namjeri

Osobama mlađim od 18 godina ne prodajemo alkoholna pića.

Zadržavamo pravo promjene uvjeta korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku.

Promjene stupaju na snagu u trenutku objave. Registrirani korisnik je dužan redovito čitati pravila i uvjete korištenja te se smatra da je pristupanjem stranicama upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima korištenja istih, a prilikom potvrde kupnje to i potvrđuje.

Kupnja na internet stranicama

Svaki registrirani korisnik može kupovati artikle iz ponude dostavapiva.com prikazane na internetskim stranicama. Kupoprodajni ugovor između registriranog korisnika i dostavapiva.com postaje pravovaljan nakon primitka naručene pošiljke i vrijedi isključivo za područje HR.

Cijene

Sve navedene cijene sadrže PDV i izražene su u kunama. Ponuda i cijene za specijalne akcije vrijede do isteka roka koji je naveden na samoj internet stranici ili do isteka zaliha.
U cijenu nisu uračunati otpremni troškovi koji će biti posebno navedeni prilikom naručivanja artikala.

Plaćanje

Vaše naručene artikle možete platiti na nekoliko načina:

  • Kreditnom karticom - American Express, Diners, Eurocard/Mastercard ili Visa.
  • Pouzećem – plaćate dostavnoj službi prilikom preuzimanja robe
  • Transakcijski na račun  HR1324840081106390554

Dostava naručenih artikala

Naručeni artikli bit će isporučeni na vašu adresu u najkraćem mogućem roku a najkasnije u roku od 5 radnih dana za dobavljive artikle odnosno one artikle koje dostavapiva.com ima na zalihama. U redovnim uvjetima roba se dostavlja kupcu radnim danom, unutar 1 do 3 radna dana od dana narudžbe. Ako procjenimo da će rok dostave biti veći od 5 radnih dana ili da je nemoguće više dostaviti traženi artikal, nakon provjere kod dobavljača bit ćete obaviješteni o tome putem e-mail adrese koju ste naveli prilikom registracije.

Troškovi dostave

 

Dostava za Grad Zagreb

iznos narudžbe:

200 - 300 kn

300 - 400 kn

iznad 400 kn

   

cijena dostave:

24 kn

12 kn

besplatno

   

Dostava za Hrvatsku

iznos narudžbe:

200 - 300 kn

300 - 400 kn

400 - 500 kn

500 - 600 kn

svakih slijedećih 300 kn

cijena dostave:

40 kn

35 kn

30 kn

25 kn

+20 kn

*za plaćanje pouzećem maksimalni iznos narudžbe sa dostavom za Hrvatsku je 800 kn (za Zagreb neograničeno)

Dostava za EU
zona 1. zona 2. zona 3. zona 4. zona  
cijena dostave 125 kn 145 kn 195 kn 440 kn  
1. zona – Slovenija, Mađarska, Slovačka, Austrija, Rumunjska, Češka
2. zona – Poljska, Njemačka, Bugarska, Belgija, Nizozemska, Luksemburg
3. zona – Italija, Danska, Francuska, Velika Britanija, Irska
4. zona – Litva, Latvija, Švedska, Estonija, Španjolska, Portugal, Grčka, Finska

*cijene dostave za EU odnose se na jedan paket do 20kg

Pitanja

Vaše pitanja, prijedloge, pohvale možete slati i na e-mail: info@dostavapiva.com

Zaštita podataka

Zaštita vaših osobnih podataka regulirana je Zakonom o zaštiti osobnih podataka.Vaše osobne podatke koje dajete dobrovoljno pohraniti ćemo u našoj evidenciji. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe, slanja promotivnih materijala, za unaprjeđenje odnosa sa registriranim korisnicima te radi provjere i autorizacije prilikom plaćanja kreditnom karticom. Registracijom na našim internet stranicama dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših podataka u navedene svrhe. Registrirani korisnik je suglasan da mu se dostavapiva.com može obraćati pismenim putem, telefonski ili elektroničkom poštom te mu na kućnu adresu dostavljati materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostima i novinama u svojoj ponudi. U svakom trenutku imate pravo zatražiti ispravak, izmjenu ili nadopunu netočnih, nepotpunih ili neažuriranih podataka, a ukoliko više ne želite primati naše newslettere ili promocijske ponude dovoljna je pismena obavijest.

Unos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 128-bitne enkripcije koju osigurava Wspay sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se preko PBZ card-a korištenjem sustava Wspay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Dostavapiva.com se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici dostavapiva.com i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Iznos računa biti će izražen i naplačen u HRK.

American Express MasterCard Visa Diners Club International Discover

American Express Master Card Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Povrat robe

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:
• isporuka robe koja nije naručena
• isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
• isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
Prilikom primitka robe kupac sam provjera ispravnosti narudžbe ovisi. Molimo vas da usporedite primljene artikle s računom, te ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite našem dostavljaču jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.
U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Donicum bar j.d.o.o. nadoknadit će kupcu njegove troškove povrata robe i vrijednost robe koju više nije u mogućnosti isporučiti.
 

Dodatne napomene

Dostavapiva.com zadržava pravo trenutno s popisa korisnika brisati one korisnike koji bi kršili ova pravila i uvjete ili na neki drugi način usporavali ili ometali rad stranica te poduzeti odgovarajuće mjere protiv takvih korisnika. Dostavapiva.com ne odgovara za bilo kakvu štetu koja bi mogla nastati radi prekida dostupnosti, neobjavljivanja, odnosno brisanja oglasa ili grešaka u djelovanju web stranica.

Uvjeti i odnosi između korisnika i dostavapiva.com podliježu zakonima Republike Hrvatske. U slučaju spora, stranke će pokušati spor riješiti mirnim putem, a ukoliko to nije moguće, nadležan je sud u Zagrebu.

Radno vrijeme ureda od ponedjeljka do petka od 9h do 15h

Donicum bar j.d.o.o.

Iški put 6, 10020 Zagreb

OIB: 11782281969

MB: 2982161

T: +385 (0)99 456 0 456


E: info@dostavapiva.com
W: www.dostavapiva.com

IBAN (žiro račun): Raiffeisen BANK– HR1324840081106390554
Privredna banka Zagreb - HR3523400091110685780
 

Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošača

Sukladno čl. 8 st. 2. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine, br. 09/07., 125/07., – isp. 79/09, 89/09 – isp.) obavještavamo potrošače da pisani prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu:
Donicum bar j.d.o.o., Iški put 6 , 10000 Zagreb
ili na
e-mail adresu info@dostavapiva.com
Odgovor na vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od primitka prigovora.