O pivu

Pivo najboljih hrvatskih craft pivovara

Sva piva koja se nalaze u našoj ponudi proizvedena su u najboljim hrvatskim craft pivovarama. Pomno odabrana, potpuno prirodna piva, proizvedena su od najfinijih kvasaca i visokokvalitetnih hmeljeva i ječmenih sladova, bez konzervansa i aditiva.

Barba Chinook

Barba Chinook

Lab Pivovara

Barba Extra Hoppy Edition Chinook zahmeljena je verzija Barba Pale Alea, s naglaskom na hmelj Chinook koji je dodan na kraju. Jedan od američkih klasika, chinook se koristi i za gorčinu i za aromu, koja među ostalima nosi note grejpa, začina i borovine.  

Alkohol5.4%
Ekstrakt12%
Kupi
Blonde Ale

Blonde Ale

Houblon Pivovara

Houblon je skladno pivo svježih i laganih voćnih aroma hmelja zaokruženo punim okusom domaćeg slada. Nefiltrirano i nepasterizirano pivo sa manjim udjelom gorčine hmelja, namijenjeno laganom uživanju i ispijanju.

Alkohol6.0%
IBU26
Kupi
Huncut

Huncut

Pivovara Pivionica

Huncut je hmeljeni lager, tamne zlatnožute boje i debele pjene. Karakteriziraju ga arome hmelja i citrusa, naranče i limuna. Izuzetne pitkosti i jače gorčine.

Alkohol4.8%
Ekstrakt13%
Kupi
India Pale Ale

India Pale Ale

The Garden Brewery

Inspirirana IPA-ma američkog sjeveroistoka. Boja je jantarna s bogatom pjenom, a aroma odmah odaje note borovine, breskve i marakuje. Na paleti okusa izdvajaju se marelica te naranča, a dobro ujednačena gorčina upotpunjena je slatkoćom južnopacifičkog hmelja i jedinstvenog kvasca. Vrlo pitka IPA punog okusa i srednje karbonizacije.

Alkohol6.5%
IBU60
Kupi
Into The Rye IPA

Into The Rye IPA

Pivovara Varionica

In The Rye IPA je raženo ale pivo. Posebnim odabirom hmelja dobivene su citrusne, voćne i herbalne arome, dok su paprene začinske note dobivene iz raži. 

Alkohol7.0%
IBU63
Kupi
IPA

IPA

Bura Brew

Istarska obrada (Istrian Pale Ale) piva Indian Pale Ale proizvedenoga od ječmena slada, s malim udjelom pšenice, mješavinom američkih hmelja koji daruju intenzivan i zanimljiv miris čemu pridonosi znatna količina hmelja dodana metodom dry hopping hmeljenja. Jantarne boje s obilnom, kremastom i postojanom pjenom, miris hmelja podsjeća na egzotično voće, agrume i cvijeće, dok se u ustima nastavlja nota koja proizlazi iz hmelja srednjega tijela. Zatvara se blagom gorčinom koja podsjeća na koru grejpa. Ovo IPA pivo nije fokusirano samo na hmelj (East Kent Golding, Chinook i Amarillo) već i na ječmeni slad (3 različite vrste osebujnoga ječma).

Alkohol6.3%
IBU45
Kupi
« 1